Tisztelt Szülők!

2018. szeptember 03-tól, az intézményben pszichológusként dolgozom. A gyerekek körében megfigyelést végzek, részt veszek a közösségek tevékenységében, foglalkozásokat tartok, konzultálok az óvodapedagógusokkal, hirtelen fellépő jelentősebb problémahelyzetben segítséget nyújtok. Saját gyermekükre vonatkozóan kérhetnek tőlem tájékoztatást észrevételeimről. Amennyiben megfigyeléseim alapján azt szükségesnek látom, én magam kezdeményezem a kapcsolatfelvételt a szülőkkel.

Lehetőségem van arra is, hogy az egyes gyermekek fejlődését, tanulását, beilleszkedését személyre szabottan segítsem: szűrést, felmérést végezhetek, kiscsoportos vagy egyéni foglalkozást tarthatok. Erre akkor kerülhet sor, ha a szülők vagy a gyermek élni kívánnak ezzel a lehetőséggel. Egyénre szabott foglalkoztatás esetén erről előzetesen tájékoztatom a szülőket. Segítségért Önök is fordulhatnak hozzám. 

Pszichológusként titoktartási kötelezettségem van. Ettől a kötelezettségemtől csak az érintettek személyes engedélyével, vagy jogszabály által előírt esetben térhetek el.

Munkámmal kapcsolatban bármilyen további kérdésben szívesen állok az Önök rendelkezésére.

 

 

 

                                                                                                                          Furmann Zsuzsa

                                                                                               pszichológus