Óvodapedagógusok: 

 Balogh Andrea-  Andi néni-óvónő 

Kollmann Erika-Erika néni-óvónő

 Virág Viktória-  Viki néni-dajka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kis-Középsősök lettünk. Sokat komolyodtunk, ügyesedtünk és nőttünk a nyáron. Őrülünk, hogy van új Óvó nénink, Erika néni. Nagyon aranyos, hamar megszerettük.

Viki néni olyan vicces, sokszor jókedvre derít bennünket. Andi néni már tavaly megismertette velünk a varázsjátékot, amit idén is folytatunk, hogy fantáziánk, tovább szárnyaljon.

Szeretünk mozogni, tornázni, szaladgálni, erre nagyon jó lehetőségünk van a tornaszobában és az udvaron. A kézműveskedést mindennap nagyon várjuk. Az olló használatával már tavaly megismerkedhettünk, de a pontos vágást, még gyakorolnunk kell. Sokat rajzolunk, színezünk, festünk, gyurmázunk, és szeretnénk még több új technikát kipróbálni.

Ötletünkkel fejlődik kreativitásunk és kézügyességünk. Nagyon szeretünk mesét, verset hallgatni, nemcsak a csendes pihenő előtt, hanem a nap bármely szakában, az otthonról hozott mesekönyvekből is. Ezáltal, bővül a szókincsünk, erősödik a figyelmünk, fejlődik képzeletünk, beszédkészségünk.

A vidám derűs légkörben szívesen hallgatunk zenét, énekelünk, körjátékozunk, építünk, társas játékozunk, ami rendkívül jól összekovácsolja a kis csapatot. Mivel már nagyok lettünk, így többet megyünk sétálni, kirándulni. Ez lesz a legjobb, már alig várjuk.

Szeretnénk, ha a piros csoportos gyerekekre mindenki büszke lenne.