Óvodapedagógusok: 

Csonkáné Vajna Erika-  Erika néni-óvónő

Pálinkás Anikó- Anikó néni-óvónő

Kisgyörgy Istvánné-  Gabi néni-dajka

 

Növünk mint a gombák... :)

  Ma már nem mi vagyunk a legkisebbek, ugyanis középső- nagy csoportosok lettünk! Igaz vannak kisebbek is köztünk, de nagyon ügyesek vagyunk együtt. A napjainkat idén is főleg a játék teszi ki, ami közben okosodunk, ügyesedünk, rengeteget fejlődünk! Erika néni és Anikó néni sok-sok érdekes tevékenységet talál ki nekünk, hogy a kíváncsiskodásainknak eleget tegyenek. Mint minden évben most is szépült a csoportszobánk felszereltsége. Sok szerepjátékot játszunk, nagyon szeretünk beöltözni és ismerkedünk a szabályjátékokkal is! A homokozóban sütünk, főzünk, építkezünk, kinek éppen mihez van kedve. Minden nap tornázunk, hogy erősek és egészségesek legyünk! Persze a torna közben is sokat játszunk!

Idén egyre többet dolgozunk is a játék mellet! A csoportban októbertől indul a naposi munka, amit már nagyon várunk! Megtanuljuk a terítés fortélyait, és ha már ügyesen megy, minden nap másé lehet a megtisztelő feladat. Valamint az udvaron is többet segítünk az óvó néniknek, segítünk a játékokat elrakni a játéktároló kis házba, segítünk a homokozó letakarásában, gondozzuk a kiskertünket, ügyelünk az udvarunk tisztaságára.

A sok-sok napközbeni játék és tevékenység mellet még van időnk külön foglalkozásokra is járni! Aki már betöltötte nálunk az 5. életévét ellátogathat a tehetségműhelyekbe, illetve járhatunk hittanra, néptáncra, jógára, úszásra, rockyra, karatéra, focira is.