Célja:

Játékos formában lefordított testtartásokról szól, ahol különböző állatokat utánozva átmozgatják testrészeiket, ezzel serkentve a test és a lélek öngyógyító képességét. Igényes időtöltés, amellyel elrepül az idő és végül a sok kicsi arc mosolyogva meséli óra után a szülőnek, óvó néninek, hogy mi mindent tanult.
Az óra során a gyerekek folyamatos mozgásban vannak, így lehetőségük nyílik arra, hogy levezessék a fölös energiát, és az aktív mozgás után megtanulják ellazítani magukat. Lehetőségük nyílik "kijógázni" magukból a számukra nehéz, gondot okozó helyzeteket, segít azok feldolgozásában, megoldást kínál nekik, hogy gyermekek maradhassanak, amíg csak lehet. Ezeket a technikákat elsajátítva azután otthon is bármikor, családi körben, akár közös hétvégi programként is elővehetik.
A gyermekeknek nagyon sokat számít az, ha be tudják vonni a szülőt és meg tudják osztani élményeiket. Így válik, válhat életformájává nem csak a kisgyermeknek, de adott esetben akár az egész családnak is a jóga.
Segítségével a gyermekek képesek fejleszteni önmagukban minden pozitív tulajdonságukat. Önbizalmat ad, nem versengésre tanít, mégis gyermekek társaságában, csoportos foglalkozások során, pozitív környezetben tanulják meg.

Vezeti: Pakucs- Gaál Etelka

Időpont: Keddenként: 1. csoport: 1500-1545

                                2. csoport: 1550-1620